Opvoeden is topsport!

Voelt u zich ook regelmatig een scheidsrechter in uw eigen huis? En heeft uw zoon of dochter commentaar op uw beslissingen? Staat u meer langs de kant, als coach of voelt u zich juist buiten spel gezet in de opvoeding? Op andere momenten bent u wellicht de trouwe supporter, veilig op de tribune. U juicht wanneer het goed gaat, maar laat ook van u horen wanneer ze er niks van bakken.

De Nieuwe Lichting (DNL) neemt u mee in de spannende wedstrijd van het opvoeden.

U krijgt inzicht in de verschillende rollen die u als ouder kunt spelen – scheidsrechter – coach & supporter. En samen met u gaat DNL op zoek naar hoe u deze rollen het beste kunt inzetten en op welk moment. Want opvoeden is topsport! En net als bij topsport staat er veel op het spel. Namelijk je kind zo goed mogelijk begeleiden naar volwassenheid.

Hoe ziet de avond eruit?

DNL speelt verschillende situaties waarbij ze actuele opvoedvragen bekijken door de bril van scheidsrechter, coach en supporter. Een avond vol vaart waarin je kunt meepraten, meedenken en meelachen!

Reacties van ouders:

“TOP!”, “Leerzaam & bruikbaar”, “Ontzettend herkenbaar en vol humor en absoluut niet belerend”, “Echte situaties uit het echte leven, top met het wisselen van tactieken”, “Ik heb stiekem toch wel wat geleerd”, “Het is me duidelijk geworden dat ik verschillende rollen kan inzetten”, “De 1,5 uur is omgevlogen-het had nog veel langer mogen duren”, “Gelachen en ook nog wat geleerd!”

Deze avond is bedoeld voor de ouders/verzorgers.

Wilt u er graag bij zijn op deze avond, meld u dan aan op ouderraad@niftarlake.nl
Wacht u alstublieft niet te lang met beslissen, want helaas VOL = VOL.
Wij zien uw aanmelding graag voor vrijdag 31 maart 2017 tegemoet.

Deze avond wordt u aangeboden door de ouderraad van het Niftarlake College.

Op woensdag 19 april 2017
Ontvangst/inloop: 19.30 uur
Aanvang programma: 20.00 uur
Einde avond: circa 22.30 uur
Locatie: Aula van het Niftarlake College
Pauwenkamp 151, 3607 GK Maarssen