Kom op 12 en 13 januari 2018 naar de open dag

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari kun je onze school komen bezoeken. Op die dagen kun je kennismaken met onze docenten, de vakken die ze geven, de klaslokalen, de gymzalen, ons studiehuis de aula, onze Hub en het brugklasgebouw.
Er zijn die dagen ook veel leerlingen aanwezig die op allerlei vragen antwoord kunnen geven.
In onze Hub laten leerlingen en docenten zien hoe er wordt gewerkt bij de vakken O&O (Technasium) en C&C.

Op verschillende tijdstippen worden er presentaties gehouden die een duidelijk beeld geven waar het Niftarlake voor staat. Ook in de Hub zijn presentaties die veel vertellen over ons Technasium.
Kom zeker een kijkje nemen in het brugklasgebouw. Hier breng je het eerste jaar als je kiest voor onze school, de meeste tijd door.

De tijden zijn: vrijdag van 17.00 – 20.00 uur en zaterdag van 10.00 – 13.00 uur.

In verband met de drukte die we verwachten raden we je aan zo veel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Mocht je toch met de auto komen, wil je dan de aanwijzingen van onze verkeersregelaars opvolgen? Wanneer het parkeerterrein rond de school vol is, zullen ze je doorverwijzen naar P2 van Bisonspoor.

Het hoofdgebouw en het brugklasgebouw zijn beiden geopend. Je kunt zelf kiezen in welk gebouw je wil starten om kennis te maken met onze school.

Hoe vind je de weg in de school tijdens de open dagen? Je kunt gebruik maken van onze brugklasleerlingen die een vaste route met je door de school lopen. Zij zijn te herkennen aan de witte poloshirts met ons logo. Je kunt natuurlijk ook je eigen weg vinden en daarvoor gebruik maken van de lokaalindeling die je krijgt bij binnenkomst.

We wensen je een leuke en informatieve open dag!

Er zijn nog meer momenten om kennis te kunnen maken met het Niftarlake:

17-01-2018 14.00 – 15.45u Open lesmiddag Regio
(Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Leidsche Rijn)
Aanmelden niet nodig
24-01-2018
(VOL)
 14.00 – 16.00u O&O en C&C Open lesmiddag *
(alleen met advies VWO)
30-01-2018
(VOL)
 14.00 – 16.00u O&O Open lesmiddag *
(alleen met advies Havo/VWO)
05-02-2018
(VOL)
14.00 – 16.00u O&O Open lesmiddag *
(alleen met advies Havo/VWO)

* Aanmelden voor de O&O open lesmiddagen is verplicht. Vol = Vol. Bij de open lesmiddag op 24 januari dient u aan te geven of uw zoon/dochter O&O of C&C wil volgen die middag.
Je kunt je aanmelden via info@niftarlake.nl. Vermeld je naam, de naam van je basisschool, het voorlopig schooladvies en voor welke open lesmiddag je wilt inschrijven.