Eindexamengala 2017

’s Middags was er nog hard gewerkt om de aula om te toveren tot een ware balzaal, waarbij er uiteraard ook een groot scherm werd neergezet voor de voetbalwedstrijd die ‘s avonds zou plaatsvinden. De zon scheen volop en langzaamaan druppelde de leerlingen binnen. Het ene voertuig was nog indrukwekkender dan het andere; Amerikaanse schoolbussen, een heftruck met een bank voorop en een heuse vrachtwagen, van alles kwam voorbij. Ook de kleding van de eindexamenleerlingen was tot in de puntjes verzorgd, de jongens strak in het pak en de dames op hoge hak. Terwijl er in de aula al voorzichtig wat eerste dansjes werden gewaagd, was er ook een groot publiek voor dé wedstrijd (de Europa League finale Ajax- Manchester United).  Toen Ajax zich helaas gewonnen moest geven, kon iedereen zich laten troosten door de beats van DJ Freddy Moreira, die vanaf Schiphol direct naar het Niftarlake was komen vliegen voor ons gala. De temperatuur in de aula was inmiddels flink gestegen, dus de flessen cola waren niet aan te slepen. Op een gegeven moment werden de hakken ingewisseld voor sneakers en gingen de stropdassen af. Kortom, een zeer geslaagde avond!

De foto’s van de avond zijn hier te bekijken.