Kom naar de open dag

Op zaterdag 14 januari kun je onze school komen bezoeken. Op die dag kun je kennismaken met onze docenten, de vakken die ze geven, de klaslokalen, de gymzalen, ons studiehuis de aula, onze Hub en het brugklasgebouw.
Er zijn die dag ook veel leerlingen aanwezig die op allerlei vragen antwoord kunnen geven.
In onze Hub laten leerlingen en docenten zien hoe er wordt gewerkt bij de vakken O&O (Technasium) en C&C.

Op verschillende tijdstippen worden er presentaties gehouden die een duidelijk beeld geven waar het Niftarlake voor staat. Ook in de Hub zijn presentaties die veel vertellen over ons Technasium.
Kom zeker een kijkje nemen in het brugklasgebouw. Hier breng je het eerste jaar als je kiest voor onze school, de meeste tijd door.

Onze open dag is van 10.00-13.00 uur.

In verband met de drukte die we verwachten raden we je aan zo veel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Mocht je toch met de auto komen, wil je dan de aanwijzingen van onze verkeersregelaars opvolgen? Wanneer het parkeerterrein rond de school vol is, zullen ze je doorverwijzen naar P2 van Bisonspoor.

Het hoofdgebouw en het brugklasgebouw zijn beiden geopend. Je kunt zelf kiezen in welk gebouw je wil starten om kennis te maken met onze school.

Voor deze open dag hebben we een speciale Open Dag Site gemaakt. Je kunt hierop informatie vinden over de school, de verschillende vakken en kennismaken met het personeel. Open hiervoor op je smartphone of tablet de special site: www.opendagniftarlake.weebly.com.

Deze site zal ook na de open dag nog een tijdlang zichtbaar zijn op onze site, zodat je één en ander nog eens rustig kunt nalezen.

Hoe vind je de weg in de school op 14 januari? Je kunt gebruik maken van onze brugklasleerlingen die een vaste route met je door de school lopen. Zij zijn te herkennen aan de witte poloshirts met ons logo. Je kunt natuurlijk ook je eigen weg vinden en daarvoor gebruik maken van de lokaalindeling die te vinden is bij binnenkomst op de tafel met materialen.

Deze lokaalindeling en de routebeschrijving zijn opgenomen op de weeblysite.

Op de open dag kunnen de kinderen bij veel secties een opdracht uitvoeren. Ze krijgen daarvoor een opdrachtenkaart mee die na het maken van de opdracht wordt afgetekend met een sticker. Deze kaart kunnen ze inleveren met achterlating van naam en mailadres van de ouders. We verloten onder deze kinderen een iPad.

We wensen je een leuke en informatieve open dag!

Er zijn nog meer momenten om kennis te kunnen maken met het Niftarlake:

11-01-2017 14.15 – 15.45 uur Open lesmiddag Stichtse Vecht
Aanmelden niet nodig
17-01-2017 20.00 – 21.30 uur Informatieavond ouders groep 8
(Broeckland  in Breukelen)
18-01-2017 14.00 – 15.45 uur Open lesmiddag Regio
(Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Leidsche Rijn)
Aanmelden niet nodig
19-01-2017 20.00 – 21.30 uur Informatieavond ouders groep 8
(Niftarlake College in Maarssenbroek)
25-01-2017
(VOL!)
O&O en C&C Open lesmiddag *
(alleen met advies VWO)
31-01-2017
(VOL!)
O&O Open lesmiddag *
(alleen met advies Havo/VWO)
06-02-2017
(VOL!)
O&O Open lesmiddag *
(alleen met advies Havo/VWO)

* Aanmelden is verplicht. Vol = Vol. Bij de open lesmiddag op 25 januari dient u aan te geven of uw zoon/dochter O&O of C&C wil volgen die middag.
Je kunt je aanmelden via info@niftarlake.nl. Vermeld je naam, de naam van je basisschool, het voorlopig schooladvies en voor welke open lesmiddag je wilt inschrijven.